Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort eller MobilePay er krypterede (SSL), og det er således kun betalingsgateway (QuickPay) og betalingsindløser (Clearhaus) der kan læse dem. Hverken Elux.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

I webshoppen, kan du betale med VisaDankort, Visa, Mastercard og MobilePay.

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med VisaDankort, kreditkort eller MobilePay, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

 

Hvis du betaler med VisaDankort, kreditkort eller MobilePay via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

3D Secure

Elux.dk beskytter endvidere transaktionerne med 3D Secure. 3D Secure er en fælles international standard, der øger sikkerheden i købsprocessen på nettet. Ud over kortnummer og udløbsdato skal kortholderen identificere sig med en personlig adgangskode. Nets International sørger for, at udstederen af kortet bekræfter, at adgangskoden og kortet passer sammen. Dette kaldes en autentifikation. For kortholderen minder det om at bruge et password eller en PIN-kode.  

Det betyder således at når du handler skal du opgive følgende informationer:

  • Kortnummer på betalingskortet
  • Udløbsdato på betalingskortet
  • Kontrol cifre på dit betalingskort

Herefter vil du blive bedt om at indtaste din "Verirfied by Visa" eller MasterCard SureCode" kode for endelig godkendelse af dit køb.

Har du ikke oprettet en kode, vil du blive bedt om dette I forbindelse med købet.

Du kan oprette og ændre din 3DSecure code her 3DSecure

Du kan læse mere om 3D Secure code hos Nets her Info 3DSeure

Teknologien 3D Secure markedsføres under navnene "Verified by Visa" eller "MasterCard SecureCode". 3D Secure kan bruges sammen med MasterCard, Visa.

For handlende i Elux.dk's webshop gælder det at beløbet for varerne først trækkes på din konto, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.