Elux er organiseret i 2 afdelinger:

Privat kunder - business to consumer

I denne afdeling henvender vi os til direkte til forbrugere. Her er vores primære afsætningsplatform, vores webshop. Ud over webshoppen, udføre vi belysningsopgaver i hjemmet, inden- eller udendørs. Vi har et stort udvalg i belysning, både indendørs og udendørs brug. Det er ikke alt vi har på webshoppen. Kontakt os derfor hvis du måtte have en forspørgsel.

Erhvervs kunder - business to business

Her fra, henvender vi os til virksomheder. Her er vores platform opsøgende salg samt henvendelser til os. Vores ydelser er virksomhedsbelysning i næsten alle miljøer, herunder butiks belysning, fabriksbelysning, kontorbelysning, showrooms m.v. I forbindelse med større projekter udarbejder vi også energiberegning til brug for energi tilskud.

Vi tror på langvarige kunde relationer. Derfor arbejder vi ud fra en grundtanke om at vi skal levere løsninger og projekter til vores kunder der betyder at vores kunder ønsker at ligger deres næste projekt hos Elux. Det betyder at vi løser opgaven fra A – Å, og at vi er ordholdende i, hvad vi lover.

Vi ønsker at være en solid, og professionel leverandør af belysning. Vi kan tilbyde en nærværende kundeservice, samt en kompetent rådgivning gennem vores mange års erfaring inden for branchen Vi har et solidt bagland af leverandører igennem mange års samarbejde, med nogle af branchens førende producenter.