Blog - Nyheder

Læs nyttige informationer om vores produkter
Ny serie af indbygningsspots fra Daxtor - Easy2Use

Ny serie af indbygningsspots fra Daxtor - Easy2Use

853

Serien har fået nyt og forbedret opspædningssystem, der er velegnet til en række forskellige loftmaterialer. 

Læs mere

Philips Hue Colour

1361

Nu kan du købe Philips Hue Colour hos Elux. Vi føre det meste at Philips Hue's program. Er du i tvivl om hvordan det virker, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os på chatten, mail eller telefon: 5080 5082

Læs mere
Beskyt dit kort imod misbrug

Beskyt dit kort imod misbrug

1617

Visa og MasterCard har i dag en sikkerhedsløsning, som netbutikker kan tilmelde sig som en ekstra sikkerhedsforanstaltning i forbindelse med betaling over internettet. For dig som kunde betyder det at du kan registrere dit kort til webhandel og dermed sikre dig yderligere imod misbrug af dit kort. Du kan tilmelde dit kort til webhandel på følgende link, hos nets. Regsitrering Du skal kun gøre dette een gang, så er du i gang.

Læs mere

Udendørs belysning

1296

Nu nærmer foråret sig. Vi har taget flere nye produkter ind til 2016 sæsonen. Kik på vores udvalg og giv os gerne et kald hvis du måtte have spørgsmål. Vi har super flotte produkter der både er på webshoppen, samt design lamper der ikke findes på webshoppen. Har du nogle ideer eller ønsker så giv os gerne et kald. 

Læs mere

Mobile Pay på webshoppen

1202

Nu kan du også betale med Mobile Pay i vores webshop. Har du ikke har før brugt MobilePay til at handle på nettet, så skal du første gang aktivere e-handel via. MobilePay. Dette gøres på følgende måde: Før MobilePay kan anvendes til onlinebetalinger, kræver det indtastning af NemID, når muligheden aktiveres i webshoppen. Derefter skal du gøre følgende i app'en under Indstillinger > Betalingskort > Aktiver til nethandel. Har du problemer med at aktivere dit kort, kan du kontakte Mobile pay support.

KLIK HER FOR MOBIL PAY SUPPORT

Læs mere

Philips Hue

1415

Vi har fået Philips Hue i sortimentet. Fremtiden i dag.

Philips har indgået et samarbejde med Apple's Home Kit koncept. Se mere her Apple Home Kit og læs om hvordan Apple Home forbinder flere og flere elementer i dit hjem, herunder til dit lys. Du får muligheder fra din smartphone/tablet du aldrig før har set. Interesseret? Giv os gerne et kald. Hilsen Elux - Kontakt os på 5080 5082

Læs mere

Energi tilskud i private boliger

1379

Det er blevet pålagt net- og distributionsselskaberne at søge at nedbringe Danmarks udledning af CO2. Du kan derfor nu få tilskud til energibesparende foranstaltninger. Du skal blot henvende til dit energiselskab for at få en ansøgning. Visse energiselskaber giver mulighed for online ansøgning. Kontakt os gerne for yderligere information.

Læs mere
Seneste blogindlæg
Philips Hue Colour

Nu kan du købe Philips Hue Colour hos Elux. Vi føre det meste at Philips Hue's program. Er du i tvivl om...

Read more
Beskyt dit kort imod misbrug
Beskyt dit kort imod misbrug

Visa og MasterCard har i dag en sikkerhedsløsning, som netbutikker kan tilmelde sig som en ekstra...

Read more
Favorit Video
Kategorier
    Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort